Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Reprezentanții CSS Reșița au urcat pe podiumul Memorialului Petre Lovaș.

Aproximativ 350 de înotători din Serbia, Ungaria, Cehia și România au participat la întrecerile Memorialului Petre Lovaș, la Timișoara. Printre aceștia s-au aflat și înotătorii de la Clubul Sportiv Școlar Reșița, care au urcat de mai multe ori pe podiumul de premiere.

Astfel, Mario Oprea a obținut cupa la categoria lui de vârstă, 10 ani, cu un loc I la 50 m spate, un loc II la 50 m liber și un loc III la 50 m bras. Alte prezențe pe podium au fost reușite de Lavinia Mihoc (locul III la 50 m spate), Dorin Lighezan (locul III la 50 m spate), Maria Lala (locul II la 50 m craul și 50 m fluture și locul III la 50 m bras), Andonya Salaica (locul III la 50 m craul și 50 m spate), Bogdan Anton (locul III la 50 m bras), Edi Laszlo (locul I la 50 m fluture și locul III la 50 m liber), Bogdan Cărăvan (locul I la 50 m spate, locul II la 50 m bras), Casian Fara (locul III la 50 m bras).

O remarcă specială pentru Alexandru Ion, care a obținut trei locuri I, la 50 m spate, craul și delfin și locul I la Open. Înotătorii reșițeni au fost însoțiți la competiția de la Timișoara de antrenorii Nadia Câmpan, Mihai Popilian și Cecilia Ardeleanu. La finalul acestei săptămâni, cei mai mici dintre înotătorii reșițeni vor participa la Campionatul Național de înot pentru copii de 10-11 ani, de la Bacău, o altă delegație reșițeană urmând să participe la un concurs internațional la Pancevo.