Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa de futsal Muncitorul Reșița a terminat cu bine cantonamentul din stațiunea Secu.

Niciun jucător nu s-a accidentat, iar fotbaliștii sunt pregătiți să înceapă meciurile amicale, pentru a intra într-o formă sportivă cât mai bună până la startul noului sezon competițional. Stagiul de pregătire a avut o durată de o săptămână, a fost foarte benefic pentru jucători, ei îmbunătățindu-și condiția fizică în urma antrenamentelor, mai mult fizice decât tehnice și tactice, organizate de antrenorul Ion Roman.

A fost un cantonament foarte eficient, băieții și-au încărcat bateriile și suntem foarte încrezători că ne vom îndeplini obiectivul la finalul campionatului și anume calificarea în play-off. Antrenamentele din acest stagiu de pregătire au fost mai mult fizice și mă bucur că nu avem jucători accidentați după acest cantonament. Până va începe campionatul, ne vom pregăti pe plan local la Sala Polivalentă din Reșița și, cu siguranță, vom organiza și câteva meciuri amicale. Unul dintre ele e posibil să-l avem chiar în această săptămână. Suntem în discuții cu câtiva jucători, dar nu pot da prea multe detalii până nu se perfectează transferurile. Încă nu știu cu cine vom juca în prima etapă, dar până pe data de 14 august, ne vom afla cu siguranță adversarul”, a declarat Ion Roman.

Fotbaliștii de la Muncitorul care au participat la acest stagiu de pregătire au fost: Casian Doană, Iulian Alexandru Mitru, Flavius Fedor, Alexandru Sturzu, Florin Bârcean, Adrian Neagu, Marius Călin, Cristian Copocean, Denis Mihuțescu, Robert Păvan și Ovidiu Crina.