Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Chiar dacă nu s-a intrat în vacanţă, oficialii C.S. Ivana Oraviţa şi-au luat măsuri pentru întărirea lotului echipei de tenis de masă, care evoluează în Campionatul Diviziei B. Pentru că, după două tentative de promovare în eşalonul superior, eşuate onorant, se doreşte să se realizeze acest pas, la finele ediţiei 2011/2012.

În acest sens, din toamnă, orăviţenii vor conta şi pe serviciile timişoreanului Gheorghe Marta, care a mai evoluat în Superligă şi Divizia A. Reamintim, din echipa C.S. Ivana Oraviţa mai face parte un jucător de pe Bega, Ion Liciu.

„Gheorghe Marta este un jucător de valoare, care ne poate ajuta să promovăm, ne-a declarat antrenorul-jucător Nicuşor Franţ. În plus, faptul că din noul sezon vom juca la Oraviţa va fi un stimulent aparte, aşa cum ne-a spus şi Ion Goga, primarul oraşului. După cum se ştie, echipa noastră este susţinută de primărie şi de Consiliul Local Oraviţa, care, recent, au făcut o investiţie consistentă, prin achiziţionarea a patru mese de joc, omologate de federaţia internaţională. Până acum, turneele programate la Oraviţa, s-au desfăşurat în sala de sport a Şcolii cu clasele I-VIII Nr. 6 din Reşiţa“.

Lotul C.S. Ivana Oraviţa: Nicuşor Franţ, Sorin Corbu, Darius Blăicean, Gheorghe Marta, Ion Liciu şi Eugeniu Codea.