Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Prim-divizionara masculină de handbal HC Adrian Petrea a participat la un puternic turneu de pregătire, alături de alte trei echipe din Liga Națională, cu pretenții de calificare în play-off-ul viitoarei ediții de campionat.

La Cupa Odorheiului, elevii lui Adrian Petrea și-au măsurat forțele cu gazdele de la HC Odorhei, Dunărea Călărași și Steaua București. Echipa reșițeană a pierdut toate cele trei partide, însă antrenorul Adrian Petrea a urmărit la acest turneu închegarea relațiilor de joc, mai puțin scorurile înregistrate pe tabelă. “Mai avem mult de lucru. Ceea ce le cer jucătorilor mei este să fie conectați, pentru că avem un obiectiv zic eu îndrăzneț anul acesta, impus de club, calificarea în play-off. Și acest obiectiv nu-l putem îndeplini decât prin muncă”, a spus antrenorul Adrian Petrea.

Rezultatele înregistrate de HC Adrian Petrea la Cupa Odorheiului: 26-33 cu HC Odorhei, 23-32 cu Dunărea Călărași și 21-36 cu Steaua București. Turneul a fost câștigat de HC Odorhei, urmată de Dunărea Călărași, Steaua București și HC Adrian Petrea Reșița. Golgheterul competiției a fost Andrei Grasu (Steaua), Petar Jokanovic (HC Odorhei) a fost ales cel mai bun portar, în timp ce Konstantin Kurilenko (Călărași) a fost desemnat cel mai bun jucător.

Antrenorul Adrian Petrea a mizat pe tot lotul de jucători, mai puțin pe Marius Bahan, accidentat. De asemenea, în echipa reșițeană a jucat extrema dreaptă Darius Dragon, handbalist de 19 ani, originar din Sânnicolau Mare, care a terminat junioratul în acest an la CSM București.

Foto: Facebook HC Odorhei