Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Sâmbătă, 16 mai, de la ora 16, echipa reșițeană joacă în deplasare la Oradea.

Liderul neînvins al Diviziei A de handbal masculin, Seria B, viitoarea echipă de Liga Națională, HC Adrian Petrea Reșița se deplasează la sfârșitul acestei săptămâni la Oradea, pentru meciul de campionat cu formația locală CSM.

Pentru elevii lui Adrian Petrea se anunță unul dintre cele mai grele meciuri din acest sezon, în mare parte datorită dorinței bihorenilor de a învinge liderul și de a rămâne pe un loc care să le dea dreptul de participare la barajul de promovare în prima ligă, chiar să termine pe poziția a doua. Nici reșițenii nu se vor lăsa mai prejos, pentru că, după 24 de victorii consecutive, au de apărat un palmares demn de invidiat, HC Adrian Petrea Reșița fiind singura echipă de handbal din România care a câștigat toate meciurile oficiale din acest sezon.

Formația reșițeană vine după victoria concludentă din etapa a XXIV-a, 42-30 cu Universitatea Craiova, la Sala Polivalentă din municipiul de pe Bârzava, un succes în urma căruia Adrian Petrea a declarat: „A fost o etapă de campionat, după care suntem bucuroși că am putut câștiga punctele puse în joc. Felicit echipa, felicit publicul, care vine să vadă handbal, indiferent de nivel, fie la seniori, fie la juniori. Asta denotă faptul că reșițenii sunt cunoscători de handbal și dornici să vadă partide de handbal. Referitor la meciul cu Craiova, apar într-adevăr momente de relaxare în timpul jocului, la o diferență de scor așa de mare. Dar, sper ca această relaxare să nu intervină în celelalte două jocuri pe care le mai avem de disputat, pentru că meciurile cu Oradea și cu Satu Mare vor fi cele mai grele din campionat și nu avem voie să ne relaxăm.“