Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Nou-promovata în Liga Națională de handbal masculin, echipa HC Adrian Petrea Reșița va susține sâmbătă, 15 august, de la ora 15, cel mai tare amical al acestei veri.

Echipa pregătită de Adrian Petrea și de Eremia Pîrîianu va întâlni în deplasare campioana en titre, HCM Minaur Baia Mare. Acesta va fi ultimul meci de verificare susținut de formația reșițeană înaintea startului oficial în campionat.

„Sper ca după acest meci cu echipa campioană să-mi fac o idee asupra potențialului nostru în viitorul sezon“, a spus antrenorul Adrian Petrea. Echipa HC Adrian Petrea Reșița are un bilanț pozitiv în amicalele susținute în această vară: trei victorii, un egal și o înfrângere, rezultate care au dus la câștigarea a două turnee amicale, la Târgu Jiu și la Reșița.

Handbaliștii reșițeni vor reveni luni în municipiul de pe Bârzava și își vor continua pregătirile la Sala Polivalentă înaintea debutului în Liga Națională. Primul meci al noului sezon este programat pe 23 august, în deplasare la CSM Focșani 2007, o altă formație care a acces în această vară în prima ligă, dar în baza unei invitații lansate de Federația Română de Handbal.