Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În cel de-al IV-lea turneu al CN de Handbal al Juniorilor III, Seria G, echipele reșițene au făcut meciuri bune.

Cel de-al patrulea turneu din Campionatul Național de Handbal al Juniorilor III, Seria G, a adus noi rezultate pozitive pentru echipele Academiei Handbal Club Adrian Petrea Reșița. La întrecerea desfășurată timp de trei zile la Timișoara, componenții echipelor reșițene au avut evoluții bune, menținându-și pozițiile din clasament. Astfel, HC Adrian Petrea A, formație condusă în competiție de handbalistul care dă și numele academiei, Adrian Petrea, a înregistrat cinci victorii din tot atâtea posibile, situație în care își păstrează cu brio poziția de lider, cu un avans considerabil față de locul al doilea.

Și HC Adrian Petrea B, echipă antrenată de prof. Carmen Dumitru, se află pe podiumul clasamentului, pe treapta a treia, înregistrând două victorii, un egal și două înfrângeri în turneul de la Timișoara. Așa cum ne-a obișnuit, HC Adrian Petrea A rămâne singura echipă neînvinsă din Seria G, cu 19 victorii și un rezultat de egalitate, înregistrat în turneul al treilea, cu… HC Adrian Petrea B.

„Am văzut deja care este potențialul echipelor din seria noastră, se pare că nu vom avea probleme în atingerea următorului obiectiv, calificarea în turneul semifinal, a spus Adrian Petrea. ne vom pregăti în continuare cu seriozitate, vom trata la fel de serios și următoarele două turnee din Seria G, chiar dacă lucrurile sunt destul de clare în privința echipei care se va califica de pe primul loc.“

În turneul al patrulea, desfășurat la Timișoara, HC Adrian Petrea A a înregistrat rezultatele: 28-14 cu CSU Politehnica Timișoara, 32-19 cu Generală 7 Timișoara, 26-15 cu Unirea Sânnicolau Mare, 33-20 cu LPS Banatul Timișoara și 21-15 cu HC Adrian Petrea B. Pe lângă meciul cu colegii lor de la echipa „A“, HC Adrian Petrea B a mai obținut rezultatele: 16-26 cu Generală 7 Timișoara, 24-13 cu Unirea Sânnicolau Mare, 20-20 cu LPS Banatul Timișoara și 20-16 cu CSU Politehnica Timișoara. În clasament conduce HC Adrian Petrea A, cu 58 de puncte, urmată de Generală 7 Timișoara, cu 45 de puncte, și de HC Adrian Petrea B, cu 35 de puncte. Următorul turneu va avea loc la Reșița, în perioada 6-8 martie, în organizarea echipei HC Adrian Petrea B.