Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Sala Polivalentă din municipiul de pe Bârzava va găzdui pe 31 mai și 1 iunie întrecerile turneului semifinal al Campionatului Național de Handbal al Juniorilor IV.

La întrecere participă opt echipe, calificate din Euroregiunile RO4 și RO5. Printre acestea se află și micii handbaliști de la Academia HC Adrian Petrea. Aceștia au fost repartizați în Grupa a II-a, alături de CSM Progresul Băilești, Școala Nr. 7 Timișoara și HCM Craiova. Din Grupa I fac parte ACS Romanați Caracal, Unirea Sânnicolau Mare, CSS Drobeta Turnu Severin și CSS Hunedoara.

Echipa reșițeană, pregătită de Adrian Petrea și Mihai Rohozneanu, va juca sâmbătă, 31 mai, cu HCM Craiova (ora 10.15) și cu CSM Progresul Băilești (ora 18.45), iar duminică, 1 iunie, de la ora 12.45, cu Școala Nr. 7 Timișoara. Tot duminică, cu începere de la ora 15, sunt programate cele patru meciuri pentru stabilirea clasamentului final. Primele patru clasate din întrecerea de la Reșița vor obține calificarea în turneul final din luna iunie.