Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa HC Adrian Petrea Reșița se pregătește pentru al doilea sezon consecutiv în Liga Națională masculină de handbal.

După un prim sezon în care și-a depășit condiția de nou promovată, echipa reșițeană privește cu optimism, dar și cu îngrijorare spre noua ediție de campionat. Deși era la un moment dat luată în discuție plecarea în alt oraș, HC Adrian Petrea a rămas la Reșița, unde de altfel se și antrenează în această perioadă. “Noi ne dorim să evoluăm în continuare la Reșița, pentru reșițeni. Dar, nu știm ce ne va rezerva viitorul. Finanțatorului Cristian Pătru îi este din ce în ce mai greu să susțină aproape de unul singur această echipă”, spunea zilele trecute antrenorul Adrian Petrea.

În plină perioadă de pregătire, echipele din Liga Națională își vor cunoaște vineri programul viitoarei ediții de campionat. Țintarul va fi stabilit vineri, la Târgoviște. Noutățile viitoarei ediții de campionat sunt prezențele echipelor de ligă secundă CSU Suceava și CSM Satu Mare, care au fost acceptate în Liga Națională în locul echipelor Energia Târgu Jiu și Minaur Baia Mare, aflate în faliment.