Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Frământările din ultima perioadă, datorate soartei handbalului masculin reșițean, la nivel de seniori, s-au așezat, cât de cât, pe un palier optimist. În sensul că, mai mulți oameni sufletiști, dornici să ducă mai departe o tradiție sportivă, cu rezonanțe internaționale, au reușit să pună bazele unei noi echipe.

Formație care va evolua, din ediția 2014/2015, în Divizia A. Este un prim pas, un real succes, meritul revenindu-i omului de afaceri și de sport Cristian Pătru, încurajat de fostul internațional Adrian Petrea, care s-a legat de Reșița și vrea să continue, ca jucător și antrenor.

„Am salutat cu mare bucurie această inițiativă și am promis că voi pune umărul la materializarea ei, ne-a declarat Cristian Angyal, președintele Consiliului Director al fostei formații H.C. Caraș-Severin. În această perioadă facem demersuri pentru afilierea clubului H.C. Adrian Petrea Reșița, și purtăm negocieri cu jucătorii care și-au manifestat dorința de a rămâne acasă. Sperăm să mizăm pe o parte dintre componenții fostei echipe și juniorii de la Liceul Traian Vuia“.

A.R.