Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbaliștii de la CSM Reșița au aflat luni, 30 septembrie, echipa pe care o vor întâlni în Cupa României. Tragerea la sorți a avut loc la sediul Federației Române de Handbal, iar rosso-nerii vor juca împotriva formației Minaur Baia Mare pe data de 3 noiembrie, la Reșița.

Cele mai spectaculoase partide din 16-imile Cupei vor fi între Dinamo București și CSM București și între Steaua București și Potaissa Turda. Meciurile se vor juca într-o singură manșă, iar în caz de egalitate, se vor executa aruncări de la șapte metri.

În ultima partidă din Liga Zimbrilor, elevii lui Ilie Vaidasigan au suferit o nouă înfrângere. AHC Potaissa Turda s-a impus duminică, 29 septembrie, cu scorul de 33-28, iar Reșița ocupă penultimul loc în clasament, cu un singur punct obținut în cinci meciuri. Cele mai multe reușite pentru CSM Reșița în jocul cu Turda, câte 4 la număr, au avut: Radosavlevic, Țiu, Mledenciu, Dediu, Santeiu.

În etapa următoare de joi, 3 octombrie, CSM Reșița va întâlni acasă, de la ora 17, campioana Dinamo București. Dinamoviștii sunt lideri în Liga Zimbrilor, cu 15 puncte acumulate în primele cinci etape.

Ștefan Moraru