Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Echipa de handbal juniori I a Liceului Teoretic Traian Vuia din Reşiţa a debutat cu dreptul în noua ediţie a Campionatului Naţional rezervat acestei categorii de vârstă.

În prima etapă din Seria E, formaţia reşiţeană a evoluat pe teren propriu, în compania echipei CSS Hunedoara. Meciul a fost la discreţia reşiţenilor, conduşi de pe margine de profesoarele Eva Todoruţ şi Lucia Moruţ, aceasta din urmă venind cu întăriri de la echipa de juniori II. Astfel, în joc şi-au făcut apariţia Raul Heimbach, Adrian Ionescu, Raul Puia, Elian Apostol, Marius Drăgănescu sau Marius Băniţă. Un joc controlat autoritar de Liceul Teoretic Traian Vuia din Reşiţa, ce a început sezonul cu o victorie clară, 33-19 (20-11) cu CSS Hunedoara.

Au alcătuit lotul echipei de la Traian Vuia: Ovidiu Dumitru, Marius Băniţă, Vlad Rus – Răzvan Daia (9 goluri), Raul Heimbach (8), Raul Puia-Krucsai (6), Sebastian Czari (3), Elian Apostol (2), Marius Drăgănescu (2), Samuel Tiuc (1), Adrian Ionescu (1), Darius Târbăţ (1), Darko Cizmaş, Ştefan Drăgan, Sebastian Czari, Flavius Bejan.

Echipa reşiţeană va juca în etapa viitoare, sâmbătă, 12 octombrie, în deplasare la Clubul Sportiv Şcolar Drobeta Turnu Severin.