Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Va fi derby-ul Banatului în handbalul juvenil, între „Traian Vuia“ Reşiţa şi LPS Banatul Timişoara.Campionatul Naţional de Handbal al Juniorilor I se reia la sfârşitul acestei săptămâni. În Seria E activează şi echipa Liceului Teoretic Traian Vuia din Reşiţa, pregătită de profesoara Eva Todoruţ.

La jumătatea întrecerii, handbaliştii reşiţeni se află pe locul al doilea în clasament, cu 10 puncte, cu un punct mai puţin decât liderul CSS Sibiu. De altfel, formaţia sibiană este singura care a reuşit să-i învingă pe reşiţeni în tur, chiar în Sala Polivalentă din municipiul de pe Bârzava. Liceul Teoretic Traian Vuia Reşiţa ocupă un loc care asigură calificarea în primul turneu semifinal, unde vor accede primele patru clasate din serie, la finalul meciurilor din tur şi retur. Pentru handbaliştii reşiţeni returul începe cu un meci dificil, în deplasare.

Va fi derby-ul Banatului în handbalul juvenil, între Traian Vuia Reşiţa şi LPS Banatul Timişoara. Partida va avea loc duminică, 27 ianuarie, în municipiul de pe Bega. În tur, reşiţenii au obţinut o victorie categorică pe teren propriu, cu scorul de 41-28. Handbaliştii pregătiţi de prof. Eva Todoruţ spun că sunt pregătiţi pentru meciul cu LPS Banatul şi îşi doresc să rămână neînvinşi în faţa Timişoarei în acest sezon, chiar dacă acum vor evolua în deplasare. Celelalte două meciuri din prima etapă a returului sunt: LPS Târgu Jiu – CS Novaci şi LPS Liceul „Mihai Viteazul“ Alba Iulia – CSS Sibiu.