Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – HC Adrian Petrea Reșița se numără printre participantele la festivalul de minihandbal de la Bacău.

Cele mai bune șase echipe de minihandbal din țară, la masculin și feminin, își dispută întâietatea la Bacău, în cadrul Festivalului „Handbaliști pentru viitor“, ce face parte din programul MTS „Pierre de Coubertin“. Competiția se adresează copiilor născuți în anul 2003 și mai mic de la echipele clasate pe primele șase locuri în ediția 2013-2014 a Turneului Final de Minihandbal. Printre participante se numără și grupa de minihandbal a Academiei HC Adrian Petrea Reșița, ocupanta locului al IV-lea în turneul final din acest an.

Echipa reșițeană va disputa cinci jocuri în cadrul festivalului de minihandbal ce începe vineri și se încheie duminică, 9 noiembrie, în municipiul Bacău. Adversarele formației reșițene sunt: HC Happy Kids 2010 Medgidia, Şcoala Nicolae Cristescu Topoloveni, CSM Ploieşti, CS Baloteşti şi ACS Romanaţi Sport Caracal.

Prof. Carmen Dumitru și Adrian Petrea au făcut deplasarea cu un lot format din 14 sportivi: Claudiu Pal, Marco Cerbu, Sebastian Gîrban, Sebastian Sorca, Marian Negru, Ianis Petrea, George Dragomir, Victor Vuița, Casian Caraconcea, Alexandru Voina, Ianis Ciubotariu, Ștefan Armanu, Loren Huruială, Andrei Terfăloagă.