Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Sâmbătă, 26 octombrie 2019, va avea loc în Campus Cafe, în organizarea Ligii Studenților din Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților și a Universității „Eftimie Murgu” din Reșița, „Halloween Party”. Evenimentul are și un caracter caritabil, studenții dorind să sprijine strângerea sumei necesare realizării unei intervenții chirurgicale pentru absolventa UEMR, Bianca Marinescu.

Bianca este o fată frumoasă şi inteligentă, dar suferă de paralizie cerebrală şi nu poate duce o viață normală, viața pe care o merită. Poate face o operație în SUA, dar operația este costisitoare și singură nu va reuși să strângă suma necesară. Trebuia să facă operaţia în 19 octombrie 2019, dar nu a avut banii necesari. Mai are o şansă! Bianca nu s-a dat bătută, chiar dacă doar ea își știe povara. Toţi o putem ajuta! Fiecare cu cât poate. Mai multe informații legate de situația Biancăi, puteţi găsi AICI.

Programul artistic va fi marcat de lansarea mix-tape-ului semnat Jark Mc, alături de o serie de artiști locali: RastaMan, DoberMan, Switch, Becheru Cristian.