Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – FC Caransebeş – CS Vladimirescu 2003, 3-2 (1-1), în Liga a III-a de fotbal, Seria a IV-a.În minutul 11, Balmău a luat o acţiune pe cont propriu, a driblat câţiva jucători, după care a tras pe jos, plasat, în stânga portarului, deschizând scorul.

Doar 11 minute a ţinut bucuria caransebeşenilor, deoarece, în minutul 23, oaspeţii au beneficiat de o lovitură liberă de la 25 de metri lateral dreapta, pe care a executat-o Iancu, iar Păcurar a catapultat balonul cu capul, sub bara porţii apărate de Cioloca.

Încă din primele minute ale părţii secunde, gugulanii s-au instalat în jumătatea de teren a oaspeţilor, au continuat să preseze. Iar în minutul 54, Şandru a avut o incursiune pe partea stângă şi, ajuns lângă linia de fund a terenului, a fost faultat în careu de Ciobanu. „Centralul“ Răzvan Drăgoi i-a arătat gorjeanului cel de-al doilea cartonaş galben şi, implicit, pe cel roşu, şi a indicat fără ezitare punctul cu var. Penalty-ul a fost transformat de Suru.

Din păcate, în minutul 62, Vătafu l-a faultat în suprafaţa de pedeapsă caransebeşeană pe Stănaia, Răzvan Drăgoi acordând penalty-ul şi restabilind egalitatea numerică în teren. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de acelaşi Stănaia.

Golul izbăvitor pentru FC Caransebeş a fost marcat în minutul 88, după un penalty obţinut de Şandru. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de A. Ganea, cu un şut în dreapta portarului.

FC Caransebeş: Cioloca, Beucă, Owo Edmond, Vătafu, Ticană, Suru, Văcărescu (min. 73, Lepa), Balmău, Doman, Ganea, Şandru; rezerve: Socaci, Albert, Dragu, Mariţescu, Gulea, Simescu. Antrenori: Toma Peica, Vasile Mănescu.