Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – FC Caransebeş 1913 – CS Mioveni 0-3 (0-1), în etapa a XII-a a Ligii a II-a de fotbal.

Prima ocazie de a deschide scorul, prin perdeaua de ceaţă, a aparţinut oaspeţilor, în minutul 12, după ce Florescu a executat o lovitură liberă de la 30 de metri, înalt, în careul caransebeşean, însă Nilă, aflat la doar 3 metri de poarta gugulană, a trecut cu câţiva centimetri pe sub minge. Acelaşi Nilă avea să-şi repare greşeala în minutul 19, când a profitat de o neînţelegere între Cârstoiu şi portarul Negrilă şi a recuperat mingea dintre cei doi, trimiţând-o, de la 10 metri, în poarta goală.

Gazdele, care au acuzat primirea golului, au replicat în minutul 30, atunci când Stoica, aflat la 18 metri, a aşezat un balon pentru Roman, şutul pe jos al acestuia fiind însă prins de Croitoru.

În minutul 35, în urma unui fault asupra lui Ayza, George Vidican a dictat lovitură liberă de la 25 de metri, şutul lui Florescu trecând milimetric pe lângă vinclul stâng al porţii apărate de Negrilă. Peste două minute, Biceanu a expediat un şut senzaţional de la 20 de metri, Negrilă a respins în faţă, însă Nilă, aflat la 6 metri, a trimis din cădere doar în bara transversală.

Finalul de repriză a aparţinut gazdelor, în minutul 39 Lupu centrând de pe stânga, iar C. Stoica, de la doar 10 metri, a lovit balonul greşit, iar acesta s-a scurs pe lângă poartă, pentru ca două minute mai târziu, acelaşi C. Stoica să reia peste poartă, e adevărat, din poziţie incomodă, centrarea venită de pe dreapta, de la Livan.

Oaspeţii şi-au mărit avantajul în chiar debutul părţii a doua, prin Nilă, care, în minutul 49, a reluat cu latul, de la 8 metri, centrarea venită de la Florescu, în urma executării unui corner de pe partea dreaptă. În minutul 77, Mârzeanu a expediat o torpilă de la 25 de metri, portarul caransebeşean s-a întins şi a respins spectaculos în corner, lovitura de colţ a fost executată înalt de Florescu, iar B. Stoica s-a înălţat dintr-un grup de jucători şi a trimis, imparabil, cu capul, în dreapta lui Negrilă, stabilind scorul final.

Putea să fie 0-4, după ce, în minutul 89, George Vidican a dictat o lovitură de pedeapsă, după un fault al lui Stelitano asupra lui Ayza, însă Popa a trimis în transversala porţii apărate de Negrilă.

FC Caransebeş: Negrilă, F. Pisano, Stelitano, Răducu, Suciu, Bogdanovici, Lupu (min. 57, Săulescu), Cârstoiu (86, Bona), Roman (71, Suru), Livan, C. Stoica; rezerve: Birăescu, Boldea, La Vecchia, Stoichiţoiu. Antrenor, Giovanni Pisano.