Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Pregătirile pentru cea de-a patra ediție a festivalului de muzică în aer liber „Gugulan Rock” au intrat în linie dreaptă. Spre deosebire de anii trecuți, rockerii sunt așteptați în perioada 4-6 august 2017 în Parcul Teiuș (în incinta stadionului Municipal), loc ales pentru că oferă mai mult spațiu pentru campare, concursuri și scenă.

Printre numele grele care vor urca pe scena festivalului în acest an se regăsesc DIABOLICAL, care se află în topul formațiilor metal din Suedia, ANGERSEED, cea mai în formă trupă de Death Metal din Ungaria sau ALTAR, una dintre cele mai importante titulaturi autohtone de metal/rock, cu peste 20 de ani de activitate. Un alt nume mare al trupelor Tribut din România va fi prezent la Gugulan Rock Festival, SPEAK FLOYD. Cu o revenire spectaculoasă în underground, SYN ZE SASE TRI va concerta pentru prima dată în Țara Gugulanilor. Au mai confirmat prezența, până în acest moment, încă unsprezece formații din România: SEVEN (ClujNapoca), UntholdFaith (Carei), Indefiance (Arad), KaGaiaAn (București), Arahna (Drăgășani), Grimegod (Arad), Warhanger (București), GAV (ClujNapoca), Kultika (Timișoara), Reverse the Moment (Oradea), Focul Viu (București). Alte două formații urmează să fie confirmate până la finele lunii iunie, pentru a completa afișul celor trei zile de festival.

Festivalul este organizat de Asociația Gugulan Rock, în colaborare cu Primăria Municipiului Caransebeș și Casa de Cultură „George Suru”, iar Jurnal de Caraș-Severin și Caon.ro sunt parteneri media ai evenimentului.