Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – FC Caransebeş 1913 – Mama Mia Becicherecu Mic 2-0 (2-0), meci de verificare în Parcul Teiuş.

Prima fază periculoasă s-a petrecut în minutul 20, atunci când Stoica a scăpat pe dreapta şi, de la 25 de metri, din unghi, a şutat puternic la colţul scurt, însă Miklos a reuşit să scoată balonul din vinclu, respingând în corner. Scorul a fost deschis trei minute mai târziu, în urma unui corner de pe partea stângă, bine executat de Roman, Stoica deviind de la 10 metri, cu capul, mingea în plasa porţii timişene. O altă fază notabilă s-a consumat în minutul 28, când Lupu a făcut o cursă pe stânga, a pătruns în careu, însă şutul său de la 14 metri, la colţul lung, a trecut peste transversala porţii apărate de Miklos.

Caransebeşenii şi-au majorat avantajul pe tabela de marcaj în minutul 37, după o fază în care Cârstoiu a interceptat un balon la mijlocul terenului, i-a pasat lui Lupu, acesta a făcut o cursă de 30 de metri, după care a trimis la Livan în careu, pe partea dreaptă, de unde juniorul venit de la Poli Timişoara a expediat un şut superb, care l-a depăşit pe Miklos şi s-a oprit în vinclul porţii.

Partea doua a meciului a fost controlată în totalitate de gazde, chiar dacă prima ocazie importantă s-a consemnat abia în minutul 72, când Săulescu a centrat pe jos de pe dreapta, reluarea de la 8 metri a lui La Vecchia ducându-se puţin pe lângă bara din drepata a porţii apărate de Culda. Putea fi 3-0 în minutul 82, când acelaşi La Vecchia l-a angajat excelent în careu pe Francesco Pissano, însă şutul năprasnic al acestuia, de la doar 10 metri, a fost respins în corner de Culda.

FC Caransebeş 1913 a început în formula Adrian Pascal, Antonio Stelitano, Cornel Suciu (Viitorul Constanţa), Sorin Răducu (Juventus Bucureşti), Sorin Buşu, Monel Cârstoiu (Farul Constanţa), Alin Roman, Sabin Lupu, Mădălin Livan (Poli Timişoara), Robert Roşoagă (Viitorul Cluj), Constantin Stoica; au mai intrat pe parcursul meciului Cristian Birăescu, Ionuţ Bogdanovici (FC Olt Slatina), Adelio Cerbone, Pasquale Menna, Dan Filip (ACU Poli Timişoara), Cristian Suru, Dragoş Săulescu, Alex Dumitru (CSŞ Caransebeş), Francesco Pissano, Alesandro La Vecchia şi Dan Telecican (Unirea Sânnicolau Mare); mai fac parte din lot, dar nu au jucat, Hermann Bona (CSM Şcolar Reşiţa), Giani Stoichiţoiu (U Craiova II), Ionuţ Boldea (FC Hunedoara), Alex Curelea (CSM Şcolar Reşiţa), Robert Bădoiu (CSŞ Caransebeş) şi Cosmin Negoescu. Antrenor, Giovanni Pissano.