Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Muncitorul Voinţa Lupac – Vulturii Lugoj 1-1 (1-0), în Liga a III-a de fotbal, Seria a IV-a.

Confruntarea cu lugojenii se anunţa a fi una dificilă pentru formaţia gazdă. Însă elevii antrenorului Viorel Lolea au reuşit să deschidă scorul relativ repede, în minutul 28, prin Bosko Vişatovici, care a punctat cu o precisă lovitură de cap, din centrarea lui Costachi, din lovitură liberă, lateral dreapta. Şi, se credea că partida va fi tranşată, fără prea mari probleme. Dar oaspeţii nu au renunţat la luptă, dorindu-şi, la rându-l lor un rezultat pozitiv.

Astfel, profitând şi de pasul făcut înapoi de gospodari, în repriza secundă au controlat jocul în majoritatea timpului, obligându-şi partenerii de întrecere să se apere în jumătatea proprie şi să apele la contraatacuri sporadice, rămase fără efect pe tabela de marcaj. În consecinţă, în ultimele secvenţe ale meciului inevitabilul s-a produs şi Miculescu a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj, printr-un şut pe jos, în colţul stâng al porţii apărată de Giurcanu. Aşadar, un rezultat echitabil, fiindcă Munictorul Voinţa Lupac nu a ştiut să gestioneze avantajul obţinut în prima repriză, iar lugojenii au crezut în şansa lor.

Muncitorul Reşiţa: Giurcanu – Voin, Vişatovici, Beica, Pitaru, Lazarovici, Costachi, Săulescu, Avramovici, Boltaşu, Beloescu; Rezerve: Dumitrică, Popescu, Bobină, Oncică, Doană, Domondi, Chitucea.