Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Formația pregătită de Bojan Butulija și Ilie Vaidasigan va participa în perioada 23-24 ianuarie la un turneu de pregătire.

„Urmează un turneu de verificare la Baia Mare. În perioada 23-24 ianuarie vom susține două meciuri: primul va fi cu Minaur Baia Mare, iar cel de-al doilea va fi cu Potaissa Turda sau cu CSM Suceava. Cel mai probabil vom pleca la acest turneu fără doi jucători importanți. Lucian Ignat a suferit o entorsă, iar Dusan Trifkovic are probleme destul de mari la umăr. Din păcate, vom pleca la Baia Mare și fără antrenorul principal, fără Bojan Butulija. Acesta este plecat la un curs de master-coach în Austria. Totodată, ne bucurăm că Bojan se perfecționează în continuu și îl așteptăm la Baia Mare. Din câte stiu, pe data de 23 ianuarie se va alătura echipei”, a declarat secundul Ilie Vaidasigan.

Jucătorul Claudiu Dediu a declarat cu privire la acest turneu de pregătire: „Ne-am antrenat foarte bine până acum și suntem în grafic ca nivel de pregătire. Mergem la Baia Mare să facem un turneu cât mai bun și să reușim să închegăm relațiile de joc. Având în vedere că în această pauză competițională au venit doi jucători noi, doi jucători tineri, drept urmare încercăm să-i integrăm cât mai bine în echipă. Bineînțeles că ne interesează și rezultatele pe care le vom obține în cele două meciuri amicale. Sperăm ca la finalul turneului să fim mulțumiți de ceea ce am realizat”.

Noul handbalist din lotul echipei reșițene, Mihai Dobra, a spus: „Sunt de două săptămâni la CSM Reșița și pe parcursul acestora ne-am antrenat din greu, chiar am susținut și câteva antrenamente în sala de forță. În această perioadă ne-am concentrat foarte mult pe pregătirea fizică. Acum urmează să ne testăm pregătirea și sperăm ca jocul nostru să fie unul bun. Având în vedere că sunt împrumutat la Reșița, mă voi revedea la acest turneu amical cu colegii de la Baia Mare. Încă ținem legătura”.

JCS-Ștefan Moraru