Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Un tânăr de 20 de ani din Caransebeş s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de aparatul radar circulând cu 136 de kilometri pe oră pe Calea Severinului din municipiu, viteză cu care a efectuat și o depăşire neregulamentară. El s-a ales cu o amendă contravenţională de 1.305 lei şi va rămâne trei luni fără permis.

În weekendul care tocmai s-a încheiat, poliţiştii cărăşeni au aplicat 418 amenzi – cele mai multe pentru viteză excesivă (247) –, totalizând 122.085 de lei, au întocmit trei dosare penale şi au reţinut 12 permise, zece pentru depăşiri neregulamentare, iar două pentru consumul de alcool.

Şi dacă oamenii legii ne-au prezentat vârful de weekend la viteză, la capitolul alcool, pe culmi a urcat un reşiţean sexagenar. Poliţiştii l-au tras pe dreapta pe strada Reşiţei din Bocşa, iar mirosul de alcool i-a determinat pe oamenii legii să-l supună alcooltestului. Aparatul a indicat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul de 60 de ani a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate probele necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. În plus, reşiţeanul nu avea nici măcar permis de conducere