Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL – Casa de Cultură a Sindicatelor a găzduit marţi dezbaterea cu tema „Viitorul Reșiței în contextul noii administrații”, organizat de candidatul Uniunii Naţionale pentru Progresul României la fotoliul de primar al municipiului, Gheorghe Jenar.

Evenimentul a fost moderat de senatorul UNPR de Caraş-Severin, Ion Simeon Purec. „Presiunea publică pe primenirea clasei politice e mare. Ştiu că ne dorim un sistem de administraţie publică flexibil, modern, printre oameni şi pentru oameni, un primar cu profil european. Medicul primar Gheorghe Jenar vrea să-şi asume un set de măsuri concrete, limitate ca număr, dar cu impact şi de importanţă sistemică. Doreşte transparenţă, dialog şi responsabilitate, vrea să fie ambasadorul reşiţenilor. Va fi în dialog permanent cu cetăţenii, iar la final de mandat va da seama în faţa comunităţii şi nu a justiţiei“, a precizat senatorul Purec.

La rândul său, candidatul la Primăria Reşiţa a susţinut un discurs şi un dialog cu cei prezenţi. „M-am născut la Reșița, am crescut, am fost educat și profesez aici, în slujba oamenilor. Urmăresc modernizarea orașului, construcția unei Reşiţe noi, determinată de realitățile anului 2016 și de contextul în care ne aflăm, capitală a județului, parte integrantă a României – stat membru UE. Voi lupta pentru Reșița pe care mi-o doresc, în Caraş-Severinul la care țin, în România pe care o respect. Vreau Reșița cu o administrație fără jumătăți de măsură, eliberată de birocrație și corupție, transparentă, responsabilă în dialog cu cetățenii și care să acceseze cât mai multe fonduri europene“, a precizat medicul Gheorghe Jenar, candidatul UNPR la funcţia de primar al Reşiţei.