Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Secretarul general al Partidului Democrat Liberal, Gheorghe Flutur, s-a aflat marţi la Reşiţa pentru a discuta cu organizaţia judeţeană a partidului şi în campania electorală de la Pojejena.

„Ne interesează mersul acestei filiale cărăşene, foarte tinere. Conducerea interimară are sarcina de a pregăti alegerile interne din partid şi de a se reorganiza. Vineri (24 mai – n.r.), la Oraviţa, vom lansa politicile regionale şi de dezvoltare locală a PDL. Am ales Caraş-Severinul pentru că şi membrii PDL au ceva de spus, ne interesează să recuperăm judeţul care a fost un fief puternic al partidului şi noi socotim că electoratul a rămas de dreapta şi de centru-dreapta. Şi asta cu atât mai mult cu cât mişcările făcute în ultimul timp aici, în special ale liberalilor către PSD, au făcut ca singurul partid de dreapta şi centru-dreapta să rămână PDL“, a declarat Gheorghe Flutur.

Acesta a precizat că opoziţia nu trebuie să fie „nici politicoasă, nici cu mănuşi“, riscând să devină veşnică. Intenţiile democrat-liberalilor se îndreaptă către două direcţii: „Reconstrucţia partidului (din 77 de localităţi, în 22 nu avem organizaţii) şi profesionalizarea – politici pe agricultură, economie, dezvoltare regională“, a mai amintit secretarul general al PDL.

Flavius Rotariu