Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – În ceea ce priveşte partea financiară, tratată cu extrem de mare seriozitate de conducerea clubului, tehnicianul echipei de Liga a II-a de fotbal F.C. Caransebeș, Alin Artimon, a spus că după plecarea celor zece jucători şi venirea celor din această iarnă s-au făcut economii.

„Am vrut să ne preocupăm de acest aspect aşa cum a făcut-o până acum şi domnul primar Marcel Vela. Dacă la dumnealui am găsit înţelegere şi deschidere la toate acţiunile de până acum, am gestionat şi noi partea financiară ca şi cum ar fi fost banii noştri. Am procedat de aşa manieră încât salarizarea lunară actuală a jucătorilor să nu o depăşească pe cea din tur. Eu cred că am crescut valoarea lotului, în condiţiile în care am adus nouă jucători care au evoluat în Liga I, iar din punct de vedere financiar, în momentul de faţă se cheltuiesc cu 5.000 de lei mai puţin decât la sfârşitul anului trecut. Am renunţat la un cantonament pe care puteam să-l facem în Băile Herculane, de exemplu, şi am preferat unul local, fără costuri suplimentare. Am dat drumul jucătorilor în luna noiembrie a anului trecut, ca să scutim plata salariilor pe decembrie, iar în condiţiile astea putem acoperi financiar cantonamentul din Antalya. Nu o spun din complezenţă, dar nu pot să nu-i mulţumesc domnului primar pentru sprijinul pe care ni l-a acordat prin OK-ul dat în ceea ce priveşte pregătirea din Antalya, fiindcă a înţeles şi domnia-sa că acest cantonament nu e un moft, ci o necesitate”, a mai spus Alin Artimon.

Să mai spunem că, până acum, FC Caransebeş a efectuat nouă transferuri: George Cotigă, Adrian Pascal, Ciprian Dinu, Florin Pârvu, Constantin Stoica, Alexandru Boştină, Ovidiu Stoianof, Ionuţ Stancu şi Alin Roman.