Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Cristian Zimmermann, Dragoș Săulescu, Marius Staicu și Dumitru Ene au vândut bilete suporterilor Reșiței pentru partida de sâmbătă, cu ACS Dumbrăvița, în care joacă cu promovarea pe masă.

Fotbaliștii pregătiți de Leontin Doană au reușit să vândă 324 de bilete. De asemenea, Flavius Vlădia, Dorin Toma și Bogdan Szijj vor vinde și ei bilete vineri, de la ora 16, lângă stația de autobuz de la Victoria. „Aceste momente sunt frumoase pentru noi, vom vedea ce va fi după meci. Este important că se fac anumite demersuri, este importantă această acțiune și văd că s-a creat o anumită emulație în jurul echipei. Ne bucură acest lucru și ne dorim să-i facem pe reșițeni fericiți cu o promovare în Liga a II-a”, ne-a declarat portarul Cristian Zimmermann.

Jucătorul Dragoș Săulescu a spus: „Cred că va fi cel mai greu meci pe care l-am avut până acum, dar cred că-l vom câștiga. Nu vom juca la egal. Din păcate, avem 2 jucători suspendați și 2 accidentați, dar eu cred că va fi bine. Această acțiune de vânzare a biletelor este nouă pentru mine și consider că echipa din Reșița trebuie să ajungă în Liga a II-a”.

„Am avut de recuperat foarte multe puncte și va fi pe noi și o oarecare presiune. De acest meci depinde promovarea și va fi totuși un meci destul de dificil. Ne vor lipsi 4 jucători și cred că acest lucru se va simți. Este important să vină publicul în număr cât mai mare la stadion, pentru că fără sprijinul suporterilor n-am fi ajuns aici”, a declarat și Marius Staicu.

Atacantul Dumitru Ene a încheiat: „Va fi un meci greu, dar sper ca la final să ne bucurăm cu toții. Am vândut bilete oamenilor și consider că această acțiune organizată de Marcel Gușcă este una foarte frumoasă. Am fost un pic surprinși, dar ne bucurăm că am luat parte la o astfel de acțiune. Suporterii Reșiței sunt foarte gălăgioși și sperăm că vor fi la fel și la meciul de sâmbătă”.