Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La finalul derby-ului reşiţean, antrenorii Viorel Lolea şi Roco Sandu şi-au prezentat opiniile. La scurt timp de la încheierea partidei Muncitorul Reşiţa FCM Reşiţa, scor 1-1 (0-0), din etapa a XXIV-a a Ligii a III-a de fotbal, antrenorii celor două echipe şi-au prezentat punctele de vedere despre ceea ce s-a întâmplat pe excelentul teren din Lupac.

Viorel Lolea, Muncitorul Reşiţa: „Un meci derby între două echipe bune ale Seriei a IV-a, în opinia mea. Fără să fac o declaraţie de complezenţă, am întâlnit cea mai bună echipă din campionat. Şi nu pot să-mi dau seama de ce nu mers anul acesta la promovare. Cred că a fost un joc frumos pentru numerosul public. Mulţumesc celor trei galerii, care au creat o atmosferă de sărbătoare, încurajându-şi favoriţii. Îmi pare foarte rău pentru incidentul de la golul egalizator al F.C.M.R. Dar, în rest a fost fair-play, pe toată durata confruntării sportive. Ţinând cont de ocaziile de gol, de faptul că oaspeţii au avut şi o lovitură de la 11 metri, consider că rezultatul este echitabil“.

De partea cealaltă, Roco Sandu, tehnicianul grupării din Valea Domanului, a considerat că echipa sa ar fi meritat victoria: „Părerea mea este că meritam victoria. Nu ştiu ce să mai zic. Jucăm bine şi pierdem sau facem egal. Mai bine jucăm rău, dar câştigăm. Sunt bucuros că a fost un spectacol frumos. N-au fost incidente. Nici din partea noastră, nici din partea lor. Deci, un fair-play desăvârşit. Cred că şi lumea prezentă la meci a fost mulţumită. Pentru că, după părerea mea, nivelul partidei a fost destul de ridicat. În rest, îmi felicit jucătorii!“