Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Marius Popescu, fostul conducător al cluburilor CSM și Gloria Reșița, se ocupă de organizarea unui meci între gloriile fotbalului reșițean.

Unii dintre cei mai valoroși fotbaliști care au trecut pe la cluburile de tradiție din municipiul de pe Bârzava, CSM și Gloria, se vor întâlni în această săptămână într-un meci al amintirilor. Ideea întâlnirii a apărut la ideea unui fost fotbalist al Gloriei Reșița, Romeo Rus, care l-a contactat pe unul dintre importanții conducători din fotbalul cărășean, Marius Popescu, propunându-i să se ocupe de organizarea unui care să-i reunească pe teren pe cei mai reprezentativi fotbaliști care au scris istorie în Caraș-Severin și în România.

“Evident, am răspuns afirmativ, deoarece împreună am avut foarte multe satisfacții și realizări, dar și anumite sincope, inerente în viață. De-a lungul anilor, aceste echipe au dat fotbalului intern și internațional jucători cu nume cum sunt Iovan, Beldeanu, Florea, Atodiresei, Dorinel Munteanu, Marinescu, Chivu, Doană, Popa, Potocianu, Ciucur, Neagu, Emil Marian și alții. În acest context, m-am apucat de treabă, și în urma discuțiilor cu reprezentanții ambelor cluburi, am luat legătura cu componenții ambelor echipe și am stabilit să organizăm Gala Fotbalului reșițean în data de 13 iulie, la ora 17:00, pe Stadionul Mircea Chivu din Valea Domanului. Va fi un meci amical, ocazie cu care rugăm iubitorii sportului rege să ne onoreze cu prezența, în număr cât mai mare”, a spus Marius Popescu.