Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Duminică, într-un cunoscut local din Reşiţa, a avut loc un show de coafuri avangardiste. Peste opt sute de ace şi agrafe pentru păr, zece tuburi de fixativ şi tot atâtea produse de styling, extensii şi meşe, tull, pene, ştrasuri, sârme, polistiren şi foarte multă creativitate, de asta a avut nevoie una din cele mai avangardiste coafeze de pe malul Bârzavei, Gabriela Bunda, pentru a crea zece coafuri de nota… 10.

Cu o experienţă de zece ani în domeniul hairstyling-ului, Gabriela Bunda a demonstrat, încă o dată, că atunci când faci totul cu pasiune, succesul este garantat. Ambiţioasă şi nonconformistă, pasionată de tot ceea ce înseamnă culoare, volum şi textură, Gabriela Bunda a bifat un nou succes duminică, 9 martie, în cadrul propriei prezentări de coafuri, eveniment ajuns în acest an la cea de-a III-a ediţie.

Show-ul a fost prezentat de realizatorul TV Dan Liuţ, iar la reuşita sa au contribuit şi colaboratoarele şi colegele Gabrielei Bunda, Delia Novac, make-up artist, designerul Mariana Brie, cea care a realizat ţinutele modelelor, alături de coafezele Cristina Vâlcu şi Tatiana Alexa, care au ajutat-o pe protagonista evenimentului să realizeze minunatele coafuri. De remarcat că acest eveniment a avut şi scop caritabil, strângere de fonduri pentru tânărul reşiţean Daniel Vlădia Iosiv, care are nevoie urgentă de o proteză de coapsă modulară.

Dacă anul trecut Gabriela Bunda s-a inspirat din cocurile spaniole, dând un plus de rafinament şi eleganţă coafurilor sale prin accesorizarea acestora cu trandafiri naturali, tema din acest an a prezentării a fost cea a miresei avangarde, a femeii care este mereu în căutarea ineditului, privind întotdeauna dincolo de comun. Pentru a realiza cele zece coafuri, Gabriela a lucrat mai bine de opt ore. În ciuda muncii istovitoare, showul a fost gustat din plin de publicul prezent, care a răsplătit-o cu aplauze la scenă deschise şi flori. Emoţionată, Gabriela Bunda nu a dorit să facă prea multe declaraţii, subliniind doar că evenimentul îi este dedicat mamei sale, pe care aceasta a pierdut-o în urmă cu trei ani.

Roxana Bălan Nafiru