Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – O informație conform căreia un bărbat din Caransebeș ar fi fost prădat de aur și bijuterii, dar și de o importantă sumă de bani, în jur de 50 de mii de euro, face vâlvă de câteva zile în capitala gugulanilor.

Furtul a fost reclamat vineri, după ce bărbatul a constatat, conform spuselor lui, că mașina parcată în fața unui centru comercial din cartierul Pipirig i-a fost spartă și din mașină lipsesc banii și aproximativ 700 de grame de aur și bijuterii. Poliția nu este însă de aceeași părere cu păgubitul, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, comisarul-șef Dinu Nicorici, fiind foarte reținut în declarații. „Evenimentul a avut loc vineri, 3 august. Proprietarul a lăsat uşa descuiată la maşină, în plus declară o sumă prea mare de bani pentru care nu are acte. Nu vreau să comentez mai multe“, a declarat, în exclusivitate, pentru Jurnal de Caraș-Severin și Caon.ro, oficialul IPJ.

La această oră, hoții sunt în libertate. Vă vom ține la curent cu alte detalii pe măsură ce acestea vor fi făcute publice de polițiști!