Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Cel mai mare supermarket din Caransebeș a devenit ținta hoților, fiind spart noaptea trecută de autori pe care polițiștii nu au reușit până acum să-i găsească.

Hoții au dat dovadă de multă ingeniozitate și au pătruns în centrul comercial Kaufland prin acoperiș. Din păcate pentru ei, nu s-au ales decât cu țigările pe care au reușit să le fure. „La data de 20 iulie 2016, în jurul orei 07.50, polițiștii municipiului Caransebeș au fost sesizați despre un furt dintr-o societate comercială aflată pe raza localității. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că persoane necunoscute, prin decuparea unei suprafețe din acoperiș, au pătruns în interiorul unei societăți comerciale de unde au sustras țigări de diferite mărci. În continuare se efectuează cercetări în vederea identificării autorilor și a stabilirii împrejurărilor în care s-a comis fapta”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin.

Trebuie precizat că un mod de operare foarte asemănător a fost folosit de hoți și în urmă cu câteva săptămâni, în cazul bijuteriei situate la parterul centrului comercial din zona centrală a Caransebeșului. Atunci, hoții au decupat un perete care dădea în spatele seifului unde erau ținute bijuteriile și au încercat să-l taie cu aparatul de sudură, doar senzorii de alarmă instalați pe seif făcând ca aceștia să se lase păgubași și să plece cu tolba goală. Ca și în cazul furtului de la Kaufland, până în prezent nici urmă de autori, însă polițiștii nu exclud ca cele două jafuri să aibă legătură între ele.