Reactualizat la:

Finalizarea proiectului „Dezvoltarea activității medicale a societății MATERNA CARE S.R.L. prin dotarea cu echipamente de diagnoză”

Finalizarea proiectului „Dezvoltarea activității medicale a societății MATERNA CARE S.R.L. prin dotarea cu echipamente de diagnoză” © foto: arhivă
ADVERTORIAL. S.C. MATERNA CARE S.R.L. cu sediul în Timişoara, Str. Valeriu Branişte Nr. 5, ap.2, judeţul Timiş, CUI 29290603, J J35/2386/01.11.2011, a implementat proiectului cu titlul: „Dezvoltarea activităţii medicale a societăţii MATERNA CARE S.R.L. prin dotarea cu echipamente de diagnoză”, cod SMIS 116534, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare nr. 2091/06.06.2018 încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional 2014-2020 şi Agenţia pentru Dezvoltare Regională VEST în calitate de Organism Intermediar.

Rectifica

Valoarea totală a proiectului a fost de 5.070.835,59 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 2.406.039,16 lei, din care 2.045.133,29 lei din FEDR şi 360.905,87 lei din Bugetul Național.

Proiectul s-a implement la punctul de lucru al societăţii în Regiunea VEST, judeţul Timiş, Municipiul Timişoara, Str. Calea Aradului, nr. 113, prin REGIO – Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiţii 2.2 – Sprijinirea creării şi extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor.

Obiectivul general al proiectului „Dezvoltarea activităţii medicale a societăţii MATERNA CARE S.R.L. prin dotarea cu echipamente de diagnoză” constă în îmbunătăţirea competitivității economice prin creșterea productivității muncii în cadrul societăţii şi prin realizarea unei investiţii iniţiale. Obiectivul va fi atins prin extinderea capacității de prestare servicii medicale ca urmare a realizării activităților propuse prin proiect.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  1. Extinderea capacităţii de prestare a serviciilor medicale, prin achiziţia de active corporale şi necorporale noi şi performante, care genereaza inovare de serviciu şi de proces în cadrul societăţii.
  2. Realizarea activităţilor de internaţionalizare şi a activităţilor de certificare a sistemului de management şi de certificare a proceselor medicale
  3. Creşterea numărului mediu de salariaţi ai societăţii prin crearea unui loc de muncă pentru persoane din categorii defavorizate.

Rezultatele proiectului sunt:

  • 3 echipamente medicale noi si performante, 1 soft procesare date
  • 1 participare la un târg international, 1 sistem de management certificat, 1 proces certificat
  • 1 loc de munca creat din categoria persoanelor defavorizate

Impactul investiției la nivelul localității/regiunii: proiectul a prevăzut dezvoltarea şi extinderea activităţii existente în cadrul societăţii, prin adăugarea la specialitățile medicale existente, posibilitatea examinării și diagnosticarea cu computer tomograf și RMN a pacienților, fără a exista discontinuitate În actul medical.

Data de începere a proiectului: 06.06.2018

Data de finalizare a proiectului: 30.06.2019

Date de contact: Pentru detalii suplimentare vă stăm la dispoziţie la sediul social al firmei sau la tel. 0722989100, e-mail proiect.maternacaregmail.com , persoana de contact Marius-Bogdan Mureşan.

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European de de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro

facebook.com/inforegio.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

(472571)Mai multe stiri din categoria TION Ştirile judeţului Timiş
80 de studenți la Arhitectură, din cadrul Universității Politehnica Timișoara, au vizitat Iulius Town, cel mai mare proiect de real estate care va fi inaugurat în acest an
Primul ansamblu mixed – use din vestul țării, Iulius Town, cea mai mare investiție în real estate din regiune, în [...] mai multe »
Iulius Town Timișoara: peste 1.000 de muncitori, tone de materiale, zeci de mii de plante și utilaje performante
Iulius Town Timișoara, primul proiect mixed – use din vestul țării, reprezintă polul de business al regiunii și [...] mai multe »
Primul magazin din regiune al Primigi, brandul italian dedicat copiilor, s-a deschis în Iulius Mall, din ansamblul mixt Iulius Town Timișoara
Iulius Town Timișoara, primul proiect mixed-use din vestul țării, le oferă locuitorilor din regiune cea mai mare [...] mai multe »
Seria de proiecții din cadrul „Xtensii – Revoluții prin film” continuă cu „Revoluția cântată”!
Central European Film Festival Timișoara și Asociația Timișoara 2021-Capitală Europeană invită cinefilii [...] mai multe »
Spectacole, reconstituiri istorice și concert Loredana, toate dedicate Zilelor Județului Timiș!
Consiliul Județean sărbătorește și în acest an Ziua Județului Timiș prin numeroase evenimente, ce se vor [...] mai multe »
Alba-neagra cu parcările multi-nivel! Facem totuși una etajată și în zona Martirilor
Primarul Nicolae Robu anunță că vom avea totuși o parcare multi-nivel și în zona Girocului, undeva lângă secția [...] mai multe »
Poliția Locală îi face de râs pe Facebook pe cei care aruncă gunoaie la colț de stradă
Nu mai aruncați gunoaie pe străzile Timișoarei! Riscați să ajungeți pe Facebook, unde polițiștii locali au [...] mai multe »
CCIAT a avut un program încărcat și variat în prima jumătate a lui 2019
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a avut un prim semestru bogat în activități și evenimente în [...] mai multe »
Showcase Centenar: cele mai bune producții de teatru dedicate celebrării Centenarului
Teatrul Vechi „Mihai Eminescu” din Oravița, cu sprijinul Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale, [...] mai multe »
Mai multe din categorie »

AutentificareTi-ai uitat parola?
Inregistrare user nou

Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe CAON.ro

Autentificati-va pe CAON.ro:
Ti-ai uitat parola?

Comentati pe CAON.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Inregistrare user nou