Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Rosso-nerii au încheiat stagiul de pregătire din Serbia.

Echipa antrenată de Roco Sandu se va pregăti momentan pe plan local la baza sportivă din Valea Domanului. Cantonamentul din Serbia a avut o durată de șase zile, timp în care rosso-nerii au disputat trei jocuri amicale. CSM Reșița a obținut trei succese și a înregistrat o înfrângere în aceste prime jocuri de verificare. Rezultatele obținute de reșițeni în această perioadă de pregătire sunt: CSM Reșița – FK Radnicki Sutjeska 3-2 (marcatori Laurențiu Breșneni, Souleymane Keita și Cosmin Negoescu), CSM Reșița – FK Borac Sakule 1-2 (marcator Andrei Vaștag) și CSM Reșița – FK Radnicki Zrenjanin 2-1 („dublă” Cosmin Negoescu).

Conducerea clubului a adus la echipă câțiva jucători noi cu care se va ataca promovarea în Liga a II-a. La CSM Școlar a revenit fotbalistul reșițean Andrei Vaștag, care a jucat în sezonul precedent la CNS Cetate Deva, Răzvan Dulap de la ASA Târgu Mureș și Raul Iova de la UTA Arad. Pe lângă aceștia, la Reșița au mai venit doi jucători. Bacter de la Luceafărul Oradea, dar și Mateiași, un junior venit de la Slatina. Președintele Viorel Lolea, împreună cu staff-ul tehnic, au ajuns la concluzia că echipa arată bine, dar mai este nevoie de un vârf care să marcheze mult mai multe goluri decât atacanții pe care îi are antrenorul Roco Sandu la dispoziție în acest moment. De asemenea, conducerea clubului consideră că ar mai trebui adus încă un fundaș central pentru ca lotul să fie echilibrat valoric.

Următorul meci amical pentru elevii lui Roco Sandu și Lucian Dobre va fi sâmbătă, 12 august, la Lugoj, împotriva echipei locale.