Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – La eveniment au luat parte rude, prieteni dar și nume importante ale politicii românești și cărășene. Cununia civilă a fost oficiată la sediul municipalității chiar de către socrul mic iar cea religioasă de la Catedrala Episcopală, de un sobor de preoţi condus de PSS Lucian, episcopul Caransebeşului.

„Vă doresc Casă de Piatră, tot ce este mai frumos pe Pământ, tot binele din lume, toate binecuvântarile din Cer, copii frumoși și sănătoși spre bucuria noastră”, le-a urat Marcel Vela tinerilor căsătoriți.

Mireasa a fost condusă apoi la altar de tatăl său, pe un covor de petale de trandafiri roșii și albi. Petrecerea de nuntă ce a urmat a adunat în sălile restaurantului „Imperial” numeroase personalități în frunte cu președintele Senatului, Crin Antonescu, liberali de marcă precum Dan Radu Rușanu, Mariana Câmpeanu, Rareș Mănescu, Tudor Chiuariu, președintele Consiliului Județean, Sorin Frunzăverde, senatorul Iosif Secășan, omul de afaceri Romeo Dunca și numeroase alte oficialități și prieteni ai mirilor și ai primarului Marcel Vela.

Nu au lipsit nici câțiva adversari de pe scena politică din Caraș-Severin, precum democrat-liberalul Nicușor Vasilescu sau fostul primar de la Oțelu Roșu, Iancu Simion Simi. Invitații au dansat până spre dimineață, pe acordurile melodiilor interpretate de Aurelian Temișan, Elena Gheorghe, Nicoleta Voica, Petrică Moise, Traian Jurchelea și orchestra „Virtuozii Banatului”.