Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – ACS Banat Girls – CFR Timișoara, miercuri, la ora 15, pe Stadionul Gloria, în optimile Cupei României la fotbal feminin.

Primul meci oficial din acest an pentru echipa de fotbal feminin ACS Banat Girls Reșița este unul din cadrul Cupei României. În optimile de finală, fetele din Banat joacă acasă, la Reșița, cu prim-divizionara CFR Timișoara. Echipa antrenată de Daniel Amariei a ajuns în această fază a competiției după ce a trecut, tot pe teren propriu, de Atletic Drobeta Turnu Severin, cu scorul de 3-0, prin golurile marcate de Georgiana Radulov (min. 6) și Denisa Burdan (min. 23 și 70). Dacă la meciul din 14 octombrie 2017, victoria i-a fost dedicată fotbalistei Marinela Hasna, care tocmai suferise o intervenție chirurgicală, meciul de miercuri, 28 martie, de la ora 15, de pe Stadionul Gloria din Reșița, marchează revenirea pe teren a acestei talentate sportive. Totodată, în echipa Banat Girls va reveni și Denisa Burdan, după participarea cu naționala U19 la un turneu de pregătire la Soci, în Rusia.

„Vă invităm miercuri, 28 martie, pe terenul Gloria Reșița, la partida din optimile Cupei României la fotbal feminin, dintre ACS Banat Girls și CFR 1933 Timișoara, vicecampioana României, eveniment care marchează revenirea pe teren a fotbalistei noastre Marinela Hasna, după accidentarea groaznică suferită în urmă cu șase luni! Pe această cale vrem să mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat la recuperarea ei, celor care au contribuit și ne-au sprijinit atât moral, cât și material la plata intervenției chirurgicale foarte costisitoare pentru clubul nostru. Sperăm să fie un meci frumos, care va încununa sacrificiile și eforturile noastre de până acum și vom demonstra că o echipă tânără formată din fete talentate și ambițioase pot obține o victorie în fața unei echipe mult mai experimentate. Vă așteptăm să fiți alături de noi!”, a spus Daniel Surdu, președintele ACS Banat Girls.

Partida ACS Banat Girls Reșița – CFR Timișoara va avea loc miercuri, 28 martie, de la ora 15, pe Stadionul „Gloria”, fiind arbitrată de Dorin Voina (Reșița), asistat la cele două linii de Ioan Humița (Armeniș) și Florin Scînteie (Moldova Nouă). ACS Banat Girls este lider neînvins în Seria a 2-a a Ligii a III-a la fotbal feminin, cu șanse mari de promovare în Liga a II-a.