Caraş-Severin, Romania

BOCȘA – Cea de-a III-a ediție a Cupei „Golden Kids” la handbal fete a avut loc sâmbătă, 26 octombrie, în sala de sport din cartierul „Nufărul” din Bocșa. Competiția a fost destinată junioarelor II, fete născute în anul 2004 și mai mici. La startul turneului s-au aliniat trei echipe: ASO Deta, Școala Gimnazială Jamu Mare și A.C.S. Golden Kids Bocșa, Școala Gimnazială Nr. 8 din Reșița neprezentându-se din motive obiective.

Turneul a fost organizat de Primăria și Consiliul Local Bocșa, Casa Orășenească de Cultură Bocșa și Asociația Club Sportiv Golden Kids Bocșa. Partidele s-au disputat în sistem fiecare cu fiecare pe durata a două reprize de câte 20 de minute, cu pauză de 5 minute între reprize. Rezultatele au arătat astfel: Școala Gimnazială Jamu Mare – Golden Kids Bocșa 6 – 32, ASO Deta – Școala Gimnazială Jamu Mare 38 – 4 și Golden Kids Bocșa – ASO Deta 18 – 15. În urma acestor rezultate, gazdele de la Golden Kids au ocupat prima treaptă a podimului, urmate de ASO Deta pe locul II și de Școala Gimnazială Jamu Mare pe locul III.

La finalul competiției organizatorii au acordat cupe, diplome, medalii, premii speciale și au stabilit echipa turneului. Premiile speciale au fost primite de Toța Aliona de la ASO Deta, care a primit titlul de golgheter, marcând 25 de goluri, cea mai tehnică jucătoare a fost desemnată Iasmina Miloș de la ACS Golden Kids Bocșa, cel mai bun portar a fost desemnată Mihalache Denisa de la Golden Kids Bocșa. De asemenea, cea mai bună extremă dreapta a fost desemnată Cristina Popescu de la Golden Kids Bocșa, cel mai bun inter dreapta a fost desemnată Alexia Banu de la Golden Kids Bocșa, cel mai bun centru a fost desemnată Diana Cristescu, de la Golden Kids Bocșa, cel mai bun pivot a fost desemnată Ilie Diana de la Golden Kids Bocșa, cea mai bună extremă stânga a fost desemnată Paula Gagea de la Școala Gimnazială Jamu Mare, cel mai bun inter stânga a fost desemnată Erika Semelbauer de la ASO Deta.

„Vreau să mulțumesc autorităților locale, părinților fetelor și celor care ne susțin. Sunt foarte mulțumit de prestația fetelor mele și am organizat acest turneu la nivel de junioare II deoarece am 5 fete născute în anul 2004 și ar fi trebuit să le țin și pe ele în priză. Felicitări fetelor de la Golden Kids că au respectat indicațiile tehnico-tactice. Am avut în teren o junioară IV care are doar două săptămâni de handbal și a reușit să și marcheze”, a spus la final Bogdan Ionuț Bosioc, antrenorul de la Golden Kids.

Ștefan Moraru / Bogdan Ionuț Bosioc

FOTO: Claudiu Mureșan