Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – De zece ani, Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 7 din Reşiţa organizează Festivalul Coral „Lia Ponoran“.

În acest an, evenimentul va avea loc sâmbătă, 17 martie – în Sala Lira a Liceului de Artă Sabin Păuţa. Potrivit organizatorilor, au fost invitate să participe formaţii corale şi grupuri vocale cunoscute din Reşiţa şi din judeţ, reprezentând unităţi învăţământ şi instituţii cu care Şcoala 7 colaborează în acest sens încă de la prima ediţie a festivalului.

Astfel, pe scena festivalului vor urca formaţii corale de la: Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 2 Reşiţa, Liceul Teologic Baptist Reşiţa, Liceul de Artă Sabin Păuţa, Palatul Copiilor Reşiţa, Şcoala cu clasele I-VIII „Romul Ladea“ Oraviţa, şi Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 1 Bocşa. Festivalul coral, care va începe la ora 10.00, va fi urmat de o dezbatere cu tema „Importanţa acordată muzicii de către elevii din ciclul primar“, ce va avea loc în amfiteatrul Şcolii Nr.7, de la 13.00. Dezbaterea se adresează educatorilor, învăţătorilor, institutorilor şi profesorilor de muzică din ciclurile de învăţământ preşcolar, primar, gimnazial şi liceal. Înscrierea se face până la data de 14 martie 2012, la adresa de e-mail: cristi_ardeleanu@yahoo.com

Festival in memoriam Lia Ponoran

 

De zece ani, Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 7 din Reşiţa organizează Festivalul Coral „Lia Ponoran“.

REŞIŢA. În acest an, evenimentul va avea loc sâmbătă, 17 martie – în Sala Lira a Liceului de Artă „Sabin Păuţa“. Potrivit organizatorilor, au fost invitate să participe formaţii corale şi grupuri vocale cunoscute din Reşiţa şi din judeţ, reprezentând unităţi învăţământ şi instituţii cu care Şcoala 7 colaborează în acest sens încă de la prima ediţie a festivalului. Astfel, pe scena festivalului vor urca formaţii corale de la: Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 2 Reşiţa, Liceul Teologic Baptist Reşiţa, Liceul de Artă „Sabin Păuţa“, Palatul Copiilor Reşiţa, Şcoala cu clasele I-VIII „Romul Ladea“ Oraviţa, şi Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 1 Bocşa. Festivalul coral, care va începe la ora 10.00, va fi urmat de o dezbatere cu tema „Importanţa acordată muzicii de către elevii din ciclul primar“, ce va avea loc în amfiteatrul Şcolii Nr.7, de la 13.00. Dezbaterea se adresează educatorilor, învăţătorilor, institutorilor şi profesorilor de muzică din ciclurile de învăţământ preşcolar, primar, gimnazial şi liceal.

Înscrierea se face până la data de 14 martie 2012, la adresa de e-mail: cristi_ardeleanu@yahoo.com JCS-R.B.N.