Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Vineri, 26 aprilie a.c., au fost programate meciurile din cadrul etapei a XXI-a a Ligii a III-a de fotbal, ediția 2012/2013. În Seria a IV-a, FCM Reșița a primit, în Valea Domanului, replica formației Pandurii II Tg. Jiu.

A fost o partidă echilibrată, fiindcă Pandurii II Tg. Jiu a practicat un joc avansat, curajos, încercând să-și țină partenerii de întrecere departe de poartă. Drept urmare, ostilitățile s-au derulat, în majoritatea timpului, între cele două careuri de 16 metri.

Elevii antrenorilor Roco Sandu și Valentin Boșca au controlat însă întâlnirea, dar s-au lovit, cum spuneam, de risposta gorjenilor, dornici să obțină un rezultat favorabil.

În cele din urmă, FCM Reşiţa și-a materializat superioritatea în minutul 65, când Costescu a finalizat o acțiune prelungită de atac, reluând spectaculos, în poarta adversă. După primirea golului, Pandurii II Tg. Jiu a forțat egalarea, dar defensiva din Valea Domanului, dirijată de portarul Darius Haidău, a fost la post.

Lotul FCM Reșița: Haidău – Dubei, Staicu, Filip, Breșneni, Tutciuc, Bogman, Beloescu, Vajou, Popa, Radu, Jorz, Varea, Câmpean, Costescu, Uțiu, Văcărescu, Fedor. Antrenori: Roco Sandu și Valentin Boșca.

Celelalte două reprezentante ale județului Caraș-Severin, Muncitorul Reșița și FC Caransebeș, au cedat în deplasările de la Rovinari și Mătăsari, 1-2, respectiv 0-2.