Caraş-Severin, Romania

FC Caransebeș pornește în Liga a II-a având ca principal obiectiv menținerea în acest eșalon. Gugulanii s-au prezentat joi în fața presei pentru a prefața noul sezon competițional care va debuta în fața propriilor suporteri, pe arena din Parcul Teiuș.

Principalul finanțator al echipei, administrația locală, a fost reprezentat la întâlnirea cu profesorul Sorin Bălu și elevii acestuia de primarul Marcel Vela. Edilul le-a transmis jucătorilor că dorește, în primul rând, ca ei să joace fotbal din pasiune.

„Nu am stabilit un obiectiv imperativ care să pună presiune pe jucătoricum probabil o fac cei de la Poli, Satu Mare sau FC Olt care vor să promoveze, am auzit că visează frumos și Metalul Reșița. Vreau ca jucătorii când intră pe stadion să joace de plăcere și nu de frică”, a precizat Vela. Edilul-șef a mulțumit tuturor celor care au fost alături de echipă însă a trimis și câteva săgeți către persoane care au avut tangență cu clubul.

„Nu mulțumesc domnului Silvășan care ne-a pus piedici în tot ceea ce a ținut de modernizarea stadionului, nu mulțumesc domnului Eutin Bojin care ne-a lăsat cu datorii și obligații financiare discutabile”, a mai adăugat primarul Caransebeșului.

După o scurtă prezentare a lotului de jucători, antrenorul Sorin Bălu a răspuns întrebărilor venite din partea presei. Tehnicianul venit în această vară la Caransebeș a declarat că jucătorii săi vor face tot ce depinde de ei pentru a câștiga meciurile. Despre partida de sâmbătă, Bălu a spus că este una dificilă, în condițiile în care Olimpia Satu Mare este una din pretendentele la promovare din acest campionat.

„Este o echipă cu jucători valoroși care au cochetat cu prima ligă, am înțeles că stau foarte bine și financiar însă nu tot timpul banii sunt primordiali în a obține performanța. Ne dorim să câștigăm, vrem să beneficiem de aportul publicului cu care să ne bucurăm sîmbătă, la ora 13, pentru victorie. Suntem aici ca să fim surpriza plăcută din acest campionat”, a declarat Bălu.

Partida dintre FC Caransebeș și Olimpia Satu Mare se dispută sîmbătă. 30 august, pe Municipalul din Parcul Teiuș, cu începere de la ora 11. Prețul unui bilet de intrare este de 7 lei iar al unui abonament pentru tot sezonul de 75 de lei.