Caraş-Severin, Romania

DROBETA TR. SEVERIN – Într-un meci amical disputat la Dr. Tr. Severin, CSU Craiova – FC Caransebeș 2-1 (1-0).

Cu cinci zile înaintea derby-ului Olteniei din Liga I, Pandurii – CSU Craiova, echipa antrenată de cuplul Sorin Cârţu – Emil Săndoi s-a chinuit cu ultima clasată din seria a II-a a eşalonului secund, FC Caransebeş. Craiova a câştigat în prelungiri amicalul de la Tr. Severin, scor 2-1, iar Cârţu ar vrea să joace meciurile din martie 2015 la malul Dunării.

Disputat de Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, amicalul CSU Craiova – FC Caransebeş a fost câştigat de ocupanta locului 5 din Liga I, care s-a impus cu 2-1. Echipa din Bănie n-a încântat şi a marcat golul victoriei chiar la ultima fază a meciului, prin şutul imparabil al lui Herghelegiu, de la 20 de metri. Din primele momente ale jocului, alb-albaştrii sunt periculoşi: Nuno Rocha trage de la distanţă, dar Pascal scoate de sub bară. Centrările lui Achim şi Brandan sunt respinse rând pe rând în corner de adversari.

După o jumătate de oră de joc, Băluţă este periculos, dar trasorul său trece peste. Ocazia prevesteşte golul: cu şase minute înainte de finalul primei reprize, fostul jucător al echipei Metalul Reșița, fundașul Bogdan Vătăjelu şutează sec, din marginea careului, fără speranţe pentru Pascal şi Craiova intră în avantaj la cabine. Startul părţii secunde aparţine celor din Caransebeş. În minutul 47, Boştină pătrunde în careu, pe partea stângă, întoarce pentru Stoica, iar acesta, din şapte metri reia în forţă şi egalează. Oltenii cauta golul victoriei, iar ofensiva furibundă a acestora este răsplătită la ultima fază de joc, în minutul 90+3: Herghelegiu trimite de la 20 de metri fix în vinclu şi Universitatea încheie victorioasă amicalul cu FC Caransebeș.

Antrenorul Alin Artimon a trimis în teren următorul „11“ pentru FC Caransebeş: Pascal – Cotigă, Goşa, C. Dinu, I. Stancu – F. Pârvu, Artean, Lupu, Stoica – Negoescu, Boştină. Au mai intrat: Buşu, Coca, Birău, Manea, Barbu, Suru, Precup, Roman, Săulescu, Popa.