Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Meciurile din sferturile de finală ale fazei județene Caraș-Severin a Cupei României la fotbal au fost programate la mijlocul acestei săptămâni.

Principalele aspirante la câștigarea Ligii a IV-a Caraș-Severin, Voința Lupac și CSM Școlar Reșița își continuă parcursul și în Cupa României. Voința Lupac și-a luat revanșa în fața celor de la Rapid Buchin, după ce pierduse săptămâna trecută, chiar pe propriul teren, meciul din campionat, cu 1-3.

În Cupa României, Voința s-a impus, tot acasă, cu 2-0, prin golurile marcate de Francisc Marta, în minutele 6 și 7. Pe terenul sintetic din Valea Domanului, CSM Școlar Reșița a învins pe Ad Mediam Mehadia, cu 3-1, toate cele trei goluri ale elevilor lui Dan Potocianu fiind marcate în prima repriză.

Aceasta după ce Dragoș Țoțu ratase o lovitură de la 11 metri în minutul 12. Au punctat pentru CSM Școlar Reșița: D. Negrei (min. 28),  Roșca (min. 35) și Iancu (min. 45+1). Pentru Ad Mediam Mehadia a înscris Corneanu, din penalty, în minutul 86. Alte două meciuri din sferturi nu s-au mai disputat. Aceasta deoarece Metalul Bocșa nu s-a prezentat la Moldova Nouă și va pierde cu 0-3 la „masa verde“, iar mijlocul de transport al celor de la Bistra Glimboca s-a defectat pe drum și această echipă nu a mai putut ajunge la Ramna. Din informațiile oferite de oficialii AJF Caraș-Severin, meciul va fi reprogramat.