Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Forumul Democratic al Germanilor din Caraş-Severin şi Asociaţia Germană de Cultură şi Educaţie a Adulţilor din Reşiţa îi invită pe reşiţeni, în perioada imediat următoare, să le fie alături la două manifestări culturale importante pentru comunitatea germană.

Primul eveniment debutează sâmbătă, de la ora 12.00, la Centrul Social „Frederic Ozanam“ din Reşiţa, cu vernisajul celei de-a VII-a ediţii a expoziţiei de pictură pentru copii „Natura şi noi“. Copiii care au dat viaţă acestei expoziţii sunt de la Centrul „Frederic Ozanam“ şi de la Fundaţia „Rudolf Walther“ din Timişoara, şi sunt coordonaţi de Maria Tudur şi Adriana Oancea-Şuteu.

De asemenea, luni, iubitorii muzicii corale sunt invitaţi la Festivalul Coral „Ion Românu“, care va avea loc la Catedrala „Schimbarea la Faţă“ din cartierul Lunca Bârzavei, acolo unde va participa şi Corul „Franz Sturmer“, dirijat de prof. Elena Cozâltea, ne-a informat Erwin Josef Ţigla, preşedintele Forumului Democratic al Germanilor din Caraş-Severin.

Roxana Bălan Nafiru