Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În sala de sport a Liceului Teoretic „Traian Vuia” din Reşiţa, a avut loc, zilele trecute, etapa interjudeţeană a concursului pe teme de protecţie civilă Cu viaţa mea apăr viaţa.

La start s-au prezentat echipajele câştigătoare la fazele judeţene din Arad, Timiş şi Caraş-Severin, în număr de şase – trei formate din elevi de gimnaziu şi trei alcătuite din liceeni.

La categoria şcoli gimnaziale, pe primul loc s-a situat echipajul de la „Mihai Peia” din Reşita, urmat de cel din Şagu (Arad), respectiv cel similar al Liceului Teoretic „Traian Vuia” Făget (Timiş).

La licee, prima poziţie a fost ocupată de Liceul Teoretic „Mihai Veliciu” Chişineu Criş (Arad), urmat de Liceul Teoretic „Traian Vuia” Făget (Timiş) şi Liceul Tehnologic „Clisura Dunării” din Moldova Nouă. Echipele câştigătoare vor participa la etapa naţională a concursului ce se va desfăşura în luna septembrie.

Concursul a fost organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Caraş-Severin, cu aportul ISU Semenic, Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret, al Centrului de Voluntariat Reşiţa, al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, al Crucii Roşii şi Consiliul Judeţean Caraş-Severin.