Caraş-Severin, Romania

TÂRGOVIŞTE – Chindia Târgovişte – FC Caransebeş 1913 3-0 (1-0), în etapa a VII-a a Ligii a II-a de fotbal.

În faţa unei echipe care şi-a dorit să practice un fotbal italian, dâmboviţenii au controlat de la un capăt la altul ostilităţile. Imediat după ce mingea lovită cu capul de Ispas, în urma unui corner, a picat pe transversala porţii caransebeşene, Cerchez a ieşit din plin la rampă şi a făcut legea în teren. În prima fază, în minutul 30, acesta a expediat mingea într-una dintre barele porţii adverse, iar două minute mai târziu a obţinut uşor o lovitură de pedeapsă, după un contact cu Răducu, transformată impecabil de căpitanul Pătru, care a trimis în dreapta lui Pascal, care nu a mai reuşit performanţele din meciurile cu Reşiţa şi FC Bihor, când a apărat două penalty-uri.

La zece minute de la reluarea jocului, Cherchez a irosit o dublă ocazie de gol, după ce a scăpat singur cu Pascal, la capătul unei acţiuni personale. În schimb, în minutul 66, golgeterul la zi al Chindiei a reuşit o execuție sub transversală, din afara careului.

Pe final de joc, gugulanii au mai primit două lovituri, prima – eliminarea lui Telecican din minutul 81, când a văzut al doilea „galben”, a doua venind din partea nou-intratului Liviu Mihai, care, în minutul 88, a speculat la maximum pasa de efect a lui Anton, stabilind scorul final.

FC Caransebeş 1913: Pascal – Stelitano, Răducu (46, La Vecchia), Suciu, Buşu – Lupu, Suru, Telecican, Roşoagă (46, Moisi) – Livan, Pisano (71, Săulescu). Antrenor, Giovanni Pisano.