Caraş-Severin, Romania

BĂILE HERCULANE – Poliţiştii cărăşeni au demarat mai multe activităţi în şcolile din judeţ, unde au susţinut lecţii de prevenire şi educaţie rutieră. Patrulele de la şcolile aflate în zona unor artere intens circulate au fost prezente la datorie şi au asigurat trecerea străzii în siguranţă a copiilor la sosirea şi plecarea de la şcoală.

Conducerea Poliţiei din Băile Herculane i-a premiat cu diplome şi medalii pe cei care au câştigat concursurile de educaţie rutieră „Micii pietoni” şi concursurile de biciclete şi desene pe asfalt cu tema „Atenţie! Circul şi eu!”, organizate în parteneriat cu Şcoala cu clasele I-IV din staţiune.

Poliţiştii de ordine publică au desfăşurat activităţi informativ-preventive în şcoli prin prezentarea unor cazuri reale de delincvenţă juvenilă, fiind atrasă atenţia şi asupra riscurilor comiterii de infracţiuni. În cursul zilei de 1 iunie, doi poliţişti au participat la spectacolul organizat de către Liceul Teoretic „Traian Vuia”, împreună cu Centrul Cultural „Reşiţa Română” la Palatul Cultural.