Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Cele două formaţii şi-au împărţit victoriile, ambele înregistrate pe terenul adversarei.

Echipele de Liga a III-a Gloria Reşiţa şi Muncitorul Voinţa Lupac s-au întâlnit de două ori săptămâna trecută în meciuri de verificare. Cele două formaţii şi-au împărţit victoriile, ambele înregistrate pe terenul adversarei.

Dacă în primul meci, Gloria s-a impus la Lupac, cu 2-0, în cea de-a doua partidă, Muncitorul-Lupac a câştigat în Govândari, cu 3-0, prin golurile marcate de Boroiban, de două ori, şi de Lazarovici, din lovitură de la 11 metri.

„Pentru noi au fost jocuri bune de antrenament, ţinând cont că liga a treia începe pe 30 august, a spus antrenorul celor de la Muncitorul Voinţa Lupac, Viorel Lolea. Noi tindem să prindem vârful de formă înaintea primei etape. Acum se vede o anumită încărcătură, o anumită oboseală. Este foarte greu să reconstruieşti o echipă, cu zece jucători din Liga a IV-a, cu patru-cinci din vechea gardă, cu alţi cinci-şase jucători noi. Eu sper să ne schimbăm puţin mentalitatea şi atitudinea faţă de jocul de fotbal, pentru că altfel o să ne pedepsească”. Muncitorul Voinţa Lupac va juca marţi, 13 august a.c., de la ora 17.30, în faza a patra a Cupei României, în deplasare la Ripensia Timişoara.

„Ne aflăm într-o fază în care pregătirea fizică este la maxim, avem câte două antrenamente pe zi, e clar că apare oboseala. Au apărut şi accidentări, dar per total suntem destul de mulţumiţi”, a spus Dan Boltaşiu, antrenorul echipei Gloria Reşiţa. Echipa din Govândari va mai disputa câteva meciuri de verificare la Timişoara (cu o echipă de juniori) şi cu Metalul Oţelul Oţelu Roşu.