Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – FC Caransebeş şi CSM Şcolar Reşiţa vor evolua pe teren propriu, în Liga a III-a de fotbal.Vineri, 25 mai a.c., şi duminică, 26 mai a.c., sunt programate meciurile etapei a XXIX-a a Ligii a III-a de fotbal. În Seria a V-a, FC Caransebeş va primi, sâmbătă, 26 mai a.c., de la ora 18, vizita formaţiei C.S. Vladimirescu. Elevii antrenorului principal Romulus Ciobanu au ca obiectiv o nouă victorie, fiindcă îşi doresc să încheie campionatul pe podium, fiind la un punct de Bihorul Beiuş, ocupanta locului al III-lea. „Ca la toate confruntările de până acum, mergem la victorie, să câştigăm trei puncte, dar să le şi oferim suporterilor un spectacol agreabil“, a precizat Romulus Ciobanu.

Aceeaşi abordare este aşteptată şi în Valea Domanului, acolo unde CSM Şcolar Reşiţa va da piept cu una dintre cele mai bune grupări ale actualei ediţii de campionat, F.C. Hunedoara, care încă mai speră să promoveze în eşalonul doi al fotbalului românesc, în disputa indirectă cu A.C.S. Recaş, liderul clasamentului. „Ne dorim un joc bun, o dăruire exemplară, fiindcă nu ne mulţumim cu locul opt, a precizat prof. Cristian Bobar, preşedintele clubului. Hunedoara va veni la Reşiţa să obţină un rezultat pozitiv, însă noi trebuie să valorificăm avantajul terenului, şi suntem obligaţi să învingem. Chiar dacă avem unele probleme de efectiv. Sunt convins că cei care vor fi trimişi în teren de antrenorul Leontin Doană, vor fi conştienţi de importanţa victoriei“.

Cea de-a treia reprezentantă a judeţului Caraş-Severin, Gloria Reşiţa, se va deplasa la Jiul Petroşani. Elevii antrenorilor Dan Boltaşiu şi Silviu Izvernar nu vor intra în… mină, dar misiunea lor nu va fi una uşoară, având în vedere şi faptul că petroşenenii sunt pe o curbă ascendentă şi vizează, în ediţia viitoare, promovarea în Liga a II-a. „Noi, cu toate problemele de sănătate din lot, cu multe accidentări, ne jucăm şansele, aşa cum am făcut-o şi până acum, a mărturisit antrenorul Dan Boltaşiu. Sigur, ne va fi greu la Petroşani, dar băieţii au, cum se zice, mână liberă, să joace, fără complexe, fiindcă numai aşa vor câştiga experienţă şi încredere în ei, pentru ceea ce aşteptăm de la ei în viitor“.

Marius Moraru