Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Două dintre grupele Academiei HC Adrian Petrea Reșița sunt angrenate în această săptămână în turneele finale.

Juniorii III, pregătiți de Adrian Petrea, încep miercuri, 3 iunie, turneul final de la Turda, fiind repartizați în Grupa I, alături de gazdele de la Potaissa, CSS Sighișoara și CSS Bacău. Handbaliștii reșițeni vor juca miercuri, de la ora 14, cu CSS Bacău, joi, de la ora 17, cu Potaissa Turda, iar vineri, de la ora 15.30, cu CSS Sighișoara.

„La Turda se întâlnesc primele opt echipe din România la Juniori III. Îmi felicit sportivii că au ajuns până aici. Mergem încrezători la turneul final de la Turda și sper să ne întoarcem cu o medalie. În principiu, obiectivul clubului nostru este obținerea unei medalii, indiferent la care grupă de vârstă va fi. Toate grupele Academiei sunt angrenate în turneul final și muncim cu toții pentru atingerea obiectivului“, ne-a spus antrenorul Adrian Petrea.

Tot în această săptămână va începe joi, 4 iunie, la Mediaș, Turneul Final de Minihandbal. Printre cele 16 echipe participante se numără evident și cea a Academiei HC Adrian Petrea Reșița, grupa de minihandbal fiind pregătită de prof. Carmen Dumitru. Reșițenii fac parte din Grupa D, alături de LPS Focșani, CSM Ploiești și HC Odorheiu Secuiesc. În grupa preliminară, reșițenii vor juca joi, 4 iunie, cu CSM Ploiești (ora 11.45) și cu HC Odorheiu Secuiesc (ora 17.30), iar vineri, 5 iunie, cu LPS Focșani (ora 11.45). Primele două clasate în grupele preliminare vor forma două grupe principale, iar echipele de pe locurile 3 și 4 vor forma două grupe secundare.