Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În dimineaţa zilei de vineri, 22 februarie, pe drumurile din Caraş-Severin au avut loc două accidente auto soldate cu răniţi.

În primul caz, Alexandru L., de 56 de ani, a vrut să depăşească două maşini la o intersecţie din Oraviţa, însă a lovit-o pe cea de-a doua, la volanul căreia se afla reşiţeanul Cătălin A., care virase pentru a se angaja pe strada Zona Gării. În urma coliziunii, Alexandru L. a fost rănit uşor.

Cel de-al doilea accident s-a petrecut pe DN 58. Iulia A., din Lugoj, conducea dinspre Soceni spre Reşiţa, iar într-o curbă a pierdut contrilul maşinii, ce a intrat pe contrasens şi a lovit un camion la volanul căruia se afla Cristian M., din Oţelu Roşu. Iulia A. a fost grav rănită, în timp ce unul dintre pasagerii din maşina sa a suferit doar leziuni uşoare.

„Testările alcooltest au relevat faptul că nici unul dintre conducătorii auto implicaţi în accidente nu au consumat băuturi alcoolice.
Cercetările continuă în ambele cazuri sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă“, a declarat Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei cărăşene..