Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Secţia de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș și cea de Neonatologie a Spitalului Județean de Urgență Reșița vor fi dotate, joi, 29 iunie, din nou de „Salvaţi copiii“.

Pentru a treia oară, organizaţia ajunge la Spitalul Muncipal de Urgență Caransebeș și va dona secției de Pediatrie un ecograf performant, în valoare de 20.140 euro, iar la Spitalul Județean de Urgență Reșița, pentru a patra oară, la secția de Neonatologie va ajunge o nouă donaţie, constând în două lămpi fototerapie pentru nou născuți, în valoare de 4642 euro.

În perioada 2012-2016, Organizația Salvaţi Copiii, cu sprijinul companiilor şi miilor de donatori, a reuşit să doteze 67 de unități medicale din 37 de județe cu echipamente medicale moderne în valoare de 8,7 milioane lei, contribuind la salvarea a peste 24 000 de copii, și dezvoltarea de programe de educaţie și suport pentru 26 790 de beneficiari din comunități defavorizate. La eveniment va participa şi Gabriela Alexandrescu, președintele organizaţiei.